Dinoja

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%202.9

 

Muutama viikko takaperin vietimme ystäväni kanssa laatuaikaa kera pienten poikien. Lauantai pyhitettiin kahdelle kolme vuotiaallemme. Ensin suunnattiin kaupungille herkuttelemaan ravintolaan ja sitten suunnattiin Oulun taidemuseoon ja Dinosaurus-näyttelyyn. Ns. elävät dinot olivat tietenkin ne juttu joka poikia eniten kiinnosti vaikka äidit olisivatkin voineet muutakin katsella. Tosi hienosti dinot olikin toteutettu! Jännitin lähtiessä sitä pelkääkökän K aidon näköisiä ja liikkuvia dinoja mutta höpöhöpö! Poika kysyi saako niitä silittää!

 

20140823_133217.jpg

 

Kotiin muistoksi päivästä tuotiin ”dinosauruksen muna”. Muna piti sijoittaa vesiastiaan ja antaa sen olla siellä useampi päivä. Taisi mennä kolme päivää kun kuori alkoi rakoilla ja pikkuhiljaa sieltä kuoriutui dino! Tämä oli hauska projekti -varmaan äidistä hauskempi kuin pojasta. K kun kävi tunnin välein kysymässä: ”Äiti joko dino kuoriutui?”.

 

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%202.9

Koko%20n%C3%A4yt%C3%B6n%20kaappaus%202.9
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *