Työ”huone”

IMG_8859.jpg

Nyt pari kuvaa nykyisestä työsopestani. Eli kuten taisin aiemmin kertoakkin kodissani on kaksi vaatehuonetta joista toiseen oli valmiiksi rakennettu työtila. Tästä olin haaveillutkin. Kokonaisen huoneen käyttö työtilaksi ei tullut kysymykseenkään mutta helpottaa kummasti kun koneelle ja työpapereille ja mapeille saa oman tilan eivätkö ne ole kokoajan muistuttamassa olohuoneen nurkassa. Koska asun vuokralla niin toistaiseksi vuokranantajan valinnoilla mennään. Pakko myöntää ettei vaalea puu miellytä silmää mutta nyt näin. Haaveilen hieman tämän asunnon ostamisesta myöhemmin ja sitten kyllä tekisin tuolle jotain -vähintään käsittelisin eri väriseksi ja seinät saisivat myös uuden maalipinnan.

IMG_8856.jpg

K:huoneessa alunperin ollut muistitaulu päätyi tähän tilaan ja sai vielä kuorrutukseksi jouluvalot -aiheuttavat joissain hieman huvittuneisuutta mutta minusta piristävät mukavasti tilaa.

IMG_8857.jpg
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *