Heippa mä oon Anttis..eiku…

Blogin kirjoittelu taisi alkaa vuonna 2009. Tuolloin mietin hetken nimeä ja valitsin sitten lempinimen jota toisaalla minusta käytettiin. Tämä oli lyhennys eräästä toisesta nimestä eikä liittynyt omaan ristimänimeeni millään tapaa. Ensi alkuun blogilla oli muutama hassu lukija eikä kukaan tutuistani siitä tiennyt. Eipä siis nimelläkään niin väliä ollut. Vuosien saatossa kuviot ovat muuttuneet mutta tuo hassu nimi säilynyt. Nyt kuitenkin tuntui siltä, että on jo aika sanoa heipat Anttis nimimerkille ja tulla ”ulos kaapista” omalla nimellä -onhan omat kasvotkin paljastettu jo vuosia sitten. Tästä lähdin siis mansikkalassa kirjoittelee Pia -moikka moi!

10464385_10152498014218944_3008688642568

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

6 kommenttia “Heippa mä oon Anttis..eiku…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *