Toiveita ja arvontaa

mansikkapaikastavasemmalle.jpg

 

Heippahei! Tänään haluaisin mielipiteitä teiltä ihanat lukijani. Mitä toivoisitte jatkossa lukevanne blogistani? Mitkä aihealueet kiinnostavat? Tai onko teillä mielessä joku ihan tietty postaustoive? Nyt ideoita kehiin! Kaikkien vastanneiden kesken arvon Mary Kayn Mineral Eye Color– luomivärin. Arvonta päättyy 12.10 klo. 20.00. 
 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

15 kommenttia “Toiveita ja arvontaa

 1. Haluaisin lukea lisää uudesta kodistanne sekä kaikesta inspiroivasta, mitä keksit sen sisustukseen : ).

 2. Tietysti sisustuspostaukset on kivoja 🙂 Olisi hauska lukea enemmän sinun ja lasten pukeutumisesta!

 3. Ehdottomasti lisää postauksia sisustukseen liittyen. <br />
  Niistä kun saa niin paljon inspiraatiota omaan sisustukseen. 🙂

 4. Kuule Pia… mä olen aivan äimänä siitä, miten sun blogi (ja sinä?) on herännyt eloon uuden kodin myötä. Mä olen tosi huonosti ehtinyt/pystynyt lukemaan edes meidän casalaisten postauksia, mutta nyt ihan ajatuksella kahlasin pari kuukautta taaksepäin sun postauksia. Mä olen ainakin tosi iloinen, jos jatkat nyt uuden kodin myötä aktivoituneella tyylillä jatkossakin. Ihanaa Pia! &hearts;<br />
  <br />
  P.S. Tällä kertaa en osallistu arvontaan. 🙂

  1. Ihana Irina. Ihan totta uuden kodin myötä blogi heräsi..tai oikeastaan koko nainen jotenkin yhtäkkiä heräsi jostain horroksesta 😀 Siksi oikeastaan laitoinkin kyselyn pystyyn. Jatkossa aion postata tiheämmin ja haluankin siksi kuulla mitä ihmiset tältä blogilta kaipaavat 🙂

 5. Ajankohtaisia asioita olisi kiva lukea, miten koti muuttuu syksyksi, kevääksi, jouluksi….

 6. Mä tykkään lukea ja (eniten) katsella sun ihania kuviasi sisustamisesta! Ne on niin värikkäitä ja mussa herää aina inspiraatio niitä katsellessa.

 7. Sisustusjutut ja helpot diy-jutut ovat useimmiten sellaisia, jotka minua kovasti inspiroivat. Niitä siis toivoisin lisää.

 8. Vaate/pukeutumisjuttuja lisää, samoin olisi kiva nähdä erilaisia sisustus/säilytysratkaisuja tarkemmin. Ts. miten pitää pursuavat kamat kurissa. 🙂

 9. Kaikki säilytysratkaisut vaatteille, lasten tavaroille ja muille tavaroille kiinnostavat!

 10. Erityisesti säilytysratkaisut kiinnostavat, itsellä kun vaatteiden ja muun tavaran säilytys tahtoo olla ongelmallista. Ja tietysti kiinnostaa miten lähestyvä joulu näkyy sisustuksessa.

 11. Lastenvaatteet ja niiden säilytys on kiinnostava aihe. Myös sisustusjutut luen mielelläni. Kuvia on aina kiva katsella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *