Tallinnan tuomisia

IMG_9291.jpg

Tuli Tallinnassa shoppailtuakin. Nykyään melko harvinaista minulle -yritän pitää tavaramäärän suht minimissä ja mietin ostoksiani yleensä tarkkaan. Tällä kertaa kuitenkin löysin vaatekaappiin täytettä (sitä kaivattiinkin!) ja sisustuspuolella nämä tuikkupurkit päätyivät ostoskassiin. Yllättäen tähtiä..

 

IMG_9289.jpg

IMG_9293.jpg

Nämä koristavat nyt keittiötä. Pientä piristystä sinne kaivattiinkin. Koko keittiö onkin pieni murheenkryyni ja olen tässä viime päivät miettinyt mitä sille tekisi. Suurin ongelma on ettei keittiössä ole verhotankoa tai kiskoa. Laasti on kuulemma niin haperoa ettei tankoa oltu uskallettu siihen porata. Niinpä seinässä menee vähemmän kaunis tarranauha ja sillä pitäisi yrittää verhot laittaa. En tykkää. Jos jollain lähtee hyviä ideoita niin niitä saa tänne nakella 😉

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

6 kommenttia “Tallinnan tuomisia

  1. Katosta roikkumaan tanko? Ystävälläni heinäseiväs ketjujen varassa, jossa paneliverhot kiinni

    1. Se voisi toki olla. Pitäisi ihan neuvotella vuokranantajan kanssa mitä tykkää jos lähden kattoa porailemaan 🙂

  2. Tarrateipillä joka kestää 150kg tanko kiinni seinään. Ja varmaan seinästä menisi läpi ja pysyisi ruuveillakin jos seinään ensin laittaa ruuviankkurin.

  3. Hei kiitos vinkistä! Taulut ja pienet naulakot yms olenkin laittantu siihen sopivalla teipillä mutta tuo ei ole käynyt mielessä! Tuossa voisi olla ideaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *