Ilta ystävän kanssa

Eilen nautin harvinaisesta vapaapäivästä. Viime aikoina kalenteri on täyttynyt töistä siten, ettei vapaapäiviä juuri ole vietetty. Nyt vietin rauhallisen viikonlopun. K lähti viettämään isänpäiväviikonloppua isälleen ja minä jäin yksin ihmettelemään. Aamulla nukuinkin pitkään ja nautin rauhassa aamupalaa. Sain jostain syystä kuningasidean lähteä katsastamaan Ouluun avattu Ideapark -tyhmin idea ikinä. Ei mitään toivoa, että mihinkään saisi autoaan parkkiin. Lopulta sitten ajelinkin keskustaan jossa oli huomattavasti rauhallisempaa. Katsotaan sitä Ideaparkkia vaikka joulun jälkeen 😛 (onkos joku muuten jo käynyt?)

 

ilallinen3.jpg

 

Illalla sain hyvän ystävän kylään. Siitä olikin jo liian kauan! Tehtiin ruokaa ja parannettiin maailmaa. Ihanan rentoa. Kiitos S seurasta!

 

illallinen2.jpg

illallinen1.jpg

illallinen.jpg

illallinen5.jpg

Tämmöiset illat tekevät kyllä ihmeitä! Eiköhän tällä taas seuraava työviikko mennä! 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *