Tervetuloa tammikuu!

keitti%C3%B6%20uudet.jpg

En malttanut odottaa loppiaiseen vaan joulukoristeet kerättiin pois jo viikonloppuna. Monia on tuntunut vaivaavaan sama tauti -joulusta on tullut ähky ja pitää saada taas tilaa ja avaruutta. Niinpä koristeet saivat lähteä ja nokka laitettiin kohti tammikuuta ja jatkuvaa päivää. Keittiöstä lähti pari kuukautta siellä majaillut oksakuusi pois. Tilalle pääsi jo aiemmin tilaamani (mutta omaa paikkaansa hakenut) kangastaulu. Jotenkin en ole varma onko tämä nyt oikea paikka tälle mutta toistaiseksi näin.

kartta.jpg

 

Lisäksi alesta löytyi uudet verhot keittiöön. Tuolla tarranauhalla ja paneeliverhoilla mennään edelleen keittiössä. Joka päivä kismittää katsella tuota kellertävää tarranauhaa seinässä mutta  näillä mennään.

 

keitti%C3%B6.jpg

mansikkapaikastavasemmalle.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *