Keittiössä nyt

mansikkapaikka.jpg

Heipähei ja kivaa alkavaa viikkoa kaikille. Meillä vietetään tänään vapaata kun viikonloppuna niitä ei ollut. Ohjelmassa on siivousta ja vaatehuoneen rempan pohdintaa. Pikkuhiljaa alkaa sekin hahmottumaan ja vielä tässä kuussa olisi tarkoitus alkaa remppaamaan. Tänään ei kuitenkaan blogiin sen kummempaa kun muutama keittiökuva jotka tuli napattua kun kerrankin valoisalla kotona oli.

 

mansikkapaikka1.jpg

 

Keittiöstä lähti matto kokonaan pois. Vanha matto toi jotenkin tunkkaisen fiiliksen keittiiön. Vielä mietin hankinko uuden vai olisiko keittiö täysin ilman mattoa. Nyt näin matottomana hyvä. Keittiön maalaus myös siintää mielessä mutta ehkä sitä siiretään kuitenkin vielä keväämmälle.

 

mansikkapaikka2.jpg

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *