Vaatehuonesuunnitelmia

main.original.585x0.jpg

(Kuva lainattu täältä)

 

Vaatehuone alkaa pikkuhiljaa hahmottua mielessäni. Toki varmasti se toteutusvaiheessa vielä elää mutta suuret linjat ovat selvillä kuitenkin. Ennen kun aloitetaan purkuhommat taidan napata teille pari kuvaa todisteeksi -näette miksi vanha vaatehuone saa luvan lähteä 😀  Koska asunto ei ole oma ja toteutan remontin pitkälti omakustanteisesti ei vaatehuoneeseen uhrata valtavia summia -tämä on siis tämmöinen pienen budjetin remppa.

Näkyvin elementti tulevassa vaatehuoneessa on varmasti isoimmalle seinälle tuleva tapetti joka tuolla odottelee laittajaansa. Rustan nettisivuilta bongasin joitain viikkoja takaperin tämän ja sehän piti sitten saada:

 

20401523.jpg

 

Loput seinät maalataan tapetin kuvioon sointuvalla sävyllä. Ja koska seinissä nyt väriä riittää ovat kalusteet valkoisia. Yhdelle ainoalle seinälle pystyy mitään kiinnittämään joten sinne tulee Ikean Lack-hyllyjä. Lisäksi vielä ainakin yksi Kallax hyllystö.

lack-seinahylly-valkoinen__0246555_PE385kallax-hylly-valkoinen__0243994_PE383246

 

Ja koska vaatetankoa ei seinään saa kiinni siirtyy tuo Mulig rekki vaatehuoneeseen.

mulig-vaateteline-valkoinen__0111585_PE2

 

Pienemmät yksityiskohdat kuten peili ja valaistus on vielä vähän mietinnässä. Niitä mietitään varmastikkin sitten kun remontti saadaan eteenpäin.

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vaatehuonesuunnitelmia” kommentit

  1. Onpa ihanan raikasta! Innostuin.<br />
    Miten sinne Rustaan pääsee Tukholman keskustasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *