Astiakaapilla

IMG_1030.jpg

Blogeissa on pyörinyt astiahaaste ja minäkin päätin pitkästä aikaa kuvata meidän astiakkaappimme sisällön. Tältä siellä näyttää.

 

lautaset%20koko.jpg

koko.jpg

Vetolaatikosta löytyvät lautaset ja kulhot. Lautaset ovat Arabian Kokoa -valkoista ja vaaleansinistä. Lisäksi kuvista jäi uupumaan epämääräisten muovikippojen (pakasterasiat, leikkuulaudat sun muut) laatikko jossa mailee myös muutama muovinen syvä lautanen jotka ovat usein pojan käytössä.

 

tiskikaappi.jpg

Tiskikaapissa majailevat päivittäin käytössä olevat mukit ja lasit. Perus kirkkaita laseja muutama, Indiskan vaaleanpunaista kuplalasia neljä kappaletta ja Ikean lattekuppeja.

 

skumppalasit.jpg

Yhdestä kaapistä löytyvät kuohuviinilasit, kaadin ja tarjoiluastioita. Pari pientä aaltoa uupuu kuvasta kun olivat kuvaushetkellä käytössä.

astiakaappi.jpg

 

Sitten vielä yksi kaappi. Täältä löytyvät vähemmän käytössä olevat pienemmät lasit, viinilasit, kahvikupit sekä asetit. Aseteista onnistuin juuri särkemään yhden ja seuraavalla kauppareissulla pitäisikin muistaa napata mukaan uusi kappale.

 

IMG_1029.jpg

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Astiakaapilla

  1. Sullahan on kaunis astiasto. Oma iittalan keltainen teema kyllästyttää, tahtoisin myydä sen kokonaan ja hankkia jotain tuollaista kaunista ja oman näköistä.

    1. Kiitos. Tykkään nyt itsekkin tästä nykyisestä astiastosta. Perusvalkoista ja lisänä vähän pastellisävyjä 🙂

  2. Osaatko sanoa, saako noita kuplalaseja pestä pesukoneessa? Itselläni on Indiskan kirkkaita kuplalaseja (handmade), mutta en millään muista miten niitä saa pestä..

    1. Heips! Minua ohjeistettiin ettei kannta koneeseen laittaa kun voi käydä niin, että lasi halkeaa kuplien takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *