Kauniita unia

IMG_1129.jpg

Taannoin uusin makuuhuonen ilmettä uusilla verhoilla ja koristetyynyillä. Samaan syssyyn tilasin uudet lakanat. Tämän tyylisiä olen hieman metsästellytkin.

 

IMG_1130.jpg

IMG_1125.jpg

 

Makkarissa on viime kuukasina uusittu paljon. Sisustuksen lisäksi tyynyt on vaihdettu untuvatyynyihin ja lahjaksi sain uuden muhkean peiton. Nukkumismukavuus on noussut valtavasti. Saas kuitenkin nähdä pitäisikö patjat laittaa seuraavien uusittavien listalle. Pari vuotta vanhat patjani eivät tunnu olevan ne parhaat mahdolliset selälleni ja viime aikoina on kärsitty tavallista enemmän selkävaivoista. Ehkä siinä on kuitenkin kohde johon kannattaa panostaa.

IMG_1127.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *