Kierroksella Kodin1:sessä

IMG_1404.jpg

 

Meillä oli tuossa reilu viikko sitten mukava miitti Pop-blogien porukan kanssa Kodin 1:sessä. Sinne meille oli järkätty herkullista purtavaa ja opastettu kierros. Tutustuimme myös hieman tarkemmin Kodin 1:sessä myytävään Anno sarjaan. Myös lahjakassista löytyi Anno-tuote. Juuri omaan makuuni uppoava purkki pääsikin heti keittiöön. Ihana iltapäivä hyvässä seurassa. Iso kiitos yhteistyökumppanillemme!

 

IMG_1403.jpg

IMG_1408.jpg

Oululaisen Café Provencen herkkuja.

 

IMG_1415.jpg

IMG_1414.jpg

Nämä Annon tuolit ihastuttivat meitä monia. Vaihdettavat jalat -kuinka nerokasta!

 

IMG_1411.jpg

IMG_1413.jpg

IMG_1419.jpg

Hempeän sävyiset asetelmat vetivät minua puoleensa..ei kovinkaan yllättävää.

 

IMG_1421.jpg

IMG_1437.jpg

IMG_1439.jpg

IMG_1441.jpg

IMG_1442.jpg

IMG_1445.jpg

 

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Kierroksella Kodin1:sessä” kommentit

  1. On ihan hyvä idea,että tuolin jalat voi vaihtaa!Saa uutts ilmettä helposti.Itsellä on tuo matto-ongelma,kun haluaisin ohuemman maton olohuoneeseen paksun karvalankamaton tilalle.Annon sarjassa on jotain kivoja malleja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *