Muuttunut makuuhuone

Tänään olen viettänyt vapaapäivää siivoten ja siivousprojekti hieman lähti käsistä. Makuuhuone koki melko ison muutoksen. Niin tyyli kuin järjestyskin vaihtui. Hetkellisesti ainakin sanon hei hei prinsessavuoteelle katoksineen ja vaalealle värimaailmalle. Syksyn myötä vähän tummempia sävyjä. Tämä oli tämmöinen nopea muutos niillä elementeillä mitä kotoa jo löytyi. Joitain juttuja haluaisin vielä muutella mutta ne sitten aikanaan. Katsotaan ensin viihdynkö tässä järjestyksessä vai palaako sänky ikkunan eteen katoksineen piankin.

 

makkari%20verhot.jpg

y%C3%B6p%C3%B6yt%C3%A4.jpg

makkari.jpg

makuuhuone%20lipasto.jpg

makuuhuone.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

3 kommenttia “Muuttunut makuuhuone

  1. Hyvältä näyttää! Mikä on tuo ihana tekstillinen paperisäkki?

  2. Hei mistä oot tuon buddha kynttilä jutun ostanut? Haluisin kovasti samalaisen!! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *