Uutta kotona

Viime päivinä olen raivannut kotoa ylimääräisiä tavaroita pois. Paljon on lähtenyt kaikenlaista fb kirpparin kautta uuteen kotiin. Silti siinä tiimellyksessä on myös jotain uuttakin ilmestynyt. Ouluun avattiin uusi kauppakeskus Valkea ja Valkeasta löytyy kauan odotettu Granit sisustusliike. Muutaman kerran kävin taas kuolaamassa avajaistarjouksessa olevaa valokaapelia ja sitten viimein nappasin sen mukaan. Onhan se ihana! Keittiöön ilmeistyi myös uusi tapettava kasvi minulle (olen ihan toivoton kasvien kanssa) -sitruunapuu. Toivotaan pitkää ikää sitrukselle vaikka todennäköisesti jo viikon päästä se on roskiskamaa.

 

keitti%C3%B6%20valoketju.jpg

keitti%C3%B6.jpg

keitti%C3%B6%20sitruunapuu.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *