Kulunut pöytä uuteen uskoon

p%C3%B6yt%C3%A4%20sitruuna.jpg

 

Keittiön valkoinen pöytä oli melkoisen kärsinyt. Materiaali oli huonoa ja kaikki tahrat jumahtavat pintaan kiinni samantien. Myöskin jokainen kolaus jättää pintaan jälkensä. Olen miettinyt uudelleen maalausta ja jopa uutta pöytää muuton lähestyessä ja tyyliin muuttuessa. Päätin kuitenkin kokeilla edullista ja nopeaa ratkaisua eli dc-fix kalvoa. Kuten tyyliini kuuluu se meni nyt ”vähän ja sinnepäin” kahvitauon lomassa. Eli pieniä virheitä löytyy mutta olen lopputulokseen silti tyytyväinen. Pöytä siistiytyi ja ilme muuttui. Vielä kun joku opettaisi K:lle ettei sitä kalvoa rapata irti pöydästä…

 

p%C3%B6yt%C3%A4%20ennen1.jpg

Pöytä ennen

 

p%C3%B6yd%C3%A4n%20pinta.jpg

Kivasti täynnä kolhuja…

 

p%C3%B6yt%C3%A4levy.jpg

Ja 10 min myöhemmin.

 

p%C3%B6yt%C3%A4%20uudistus.jpg

dc-fix%20p%C3%B6yt%C3%A4.jpg

 

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *