Uudessa kodissa: makuuhuone

Nyt sitten ensimmäisiä kotikuvia Tornion kodista. Vielä sisustaminen on vielä kesken mutta pääpiirteet hahmottuvat. Aloitetaan muutamalla kuvalla makuuhuoneesta joka koki ison muutoksen. Alunperin makuuhuoneessa oli laskuitutapetti joka oli maalattu vaaleanharmaalla. Edellisen asukkaan kissa oli laittanut tapetin säpäleiksi ja niinpä jouduttiin seinään laittamaan tasoitetapetti ja sitten onneksi ihan oikea tapetti. Väri jakoi mielipiteitä mutta itse viihdyn taas tummassa makkarissa. Muutoinkin huoneen seinät olivat huonossa kunnossa ja miehen perhe teki iiison urakan maalatessa ja siistiessä kaikki paikat -iso kiitos apujoukoille vain! Verhokiskon vielä puuttuessa verhoja ei vielä kuvaushetkellä ollut..tai no ei vieläkään. Seuraavaksi sitten ne ja muutoinkin pientä hienosäätöä.

 

makuuhuone%202.jpg

makuuhuone%201.jpg

y%C3%B6p%C3%B6yt%C3%A4.jpg

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

2 kommenttia “Uudessa kodissa: makuuhuone

  1. On kaunis makkari ja tuo maapallo on ihana laatikoiden päällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *