Ruokailutilan seinä tunto-struktuuripinnoitella

sein%C3%A4.jpg

 

Ruokailutilaan halusin enemmän rouheutta tummemman keittiön jatkoksi. Lopuksi päädyttiin totetuttamaan seinä Tikkurilan struktuuripinnoitteella. Homma oli äärettömän helppoa ja hauskaa. Illalla olohuoneen maalausurakan jälkeen mietittiin siskon kanssa, että kyllähän me vielä tämä tehdään. Nopea googletus ja eikun töihin! Ensin lattioiden suojaus ja seinän puhditus -paklattu seinä oltiin jo aiemmin. Elävä pinta saatiin laittamalla kaukaloon sekä harmaata, että valkoista maalia toista toiselle puolen ja sitten telalla seinään. Toinen maalasi neliön kerralla telalla ja toinen veti metallilastalla sitten ristiin rastiin maalattua seinää. Tämä oli ihan älyttömän hauskaa! Jos joku kohta ei miellyttänyt niin eikun uudestaan vähän maalia ja lastalla uusi kuvio. Aikaa maalaukseen ei varmaan puoltatuntia enempää mennyt. Lopputulos on juuri sopivan rouhea.

 

tikkurila%20tunto.jpg

tunto.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *