Hoitolaukku

hoitolaukku%203.jpg

 

Muistan kun K:n vauvavuonna tavarat pakattiin johonkin ilmaiseksi saatuun pieneen ja epäkäytännölliseen hökötykseen. Ja toki oli rumakin. Nyt päätin panostaa laukkuun vähän enemmän -onhan se kokemukseni mukaan paljon käytössä. Googletellessa silmiin sattui Jollyroomin alesta tämä Petite Chérie:n laukku joka kelpaisi aivan mainiosti käsilaukustakin. Laukkuun mahtuu hyvin tavaraa ja sisällä on taskuja. Mukana tulee myös hoitoalusta. Laukun saa heitettyä olalle tai kiinnitettyä vaunuihin. Luulenpa, että tänne menevät myös omat tavarat ja laukku toimittaa vauvavuonna usein myös käsilaukun virkaa.

 

hoitolaukku.jpg

hoitolaukku%204.jpg

hoitolauukku%202.jpg

 

 

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

4 kommenttia “Hoitolaukku

  1. Samainen laukku on ollut täällä tehokäytössä jo melkein kaksi vuotta, hyvin on palvellut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *