Vapun tunnelmia

Mites muilla sujui vappu? Täällä se meni aika hissukseen ja rauhallisesti. Aaton olin vain äärettömän väsynyt ja päivä meni lepäillessä. Ah niin ihana loppuraskauden väsymys iskee. Ei siis tietoakaan pesänrakennusvietistä.

 

sima.jpg

Vappupäivänä väsättiin brunssia. Katselin usemamman paikan brunssitarjontaa ja totesin, että pallomahana moni listalla ollut ruoka rajautuu kiellettyihin. Huomattavasti helpompaa oli järkätä brunssi kotona. Valehtelematta koko päivän sitä olikin sitten ähkyssä!

 

vappubrunssi.jpg

vohvelit.jpg

brunssi.jpg

Nyt sitten viimein ollaan toukokuussa ja täälläkin alkaa pikkuhiljaa näyttää keväältä. Tälle kuulle mahtuukin sitten juhlia kun äitienpäivä ja niin K:n kun minunkin synttärit ovat kaikki suht lähekkäin. Yhtä juhlaa siis.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *