Hei kesäkuu!

Toukokuu vain hujahti ohi ja eletään jo kesäkuuta. Fiilistelin vanhoilla kuvilla ja keräsin kesäkuisia kuvia menneiltä vuosilta. Ihania muistoja. Tänä vuonna tämä kuukausi taitaa mennä vähän eritavalla. Loppuraskaus painaa päälle ja kovaa. Mieli tekisi mennä tuolla ja touhuta K:n kanssa kesäjuttuja mutta kroppa ei vain anna periksi. Joinakin päivinä kun jaksaa tulee touhuttua enemmän mutta se sitten kostautuu kyllä sillä, että seuraavana päivänä ollaan niin kipeitä ettei sängystä ylös meinaa päästä. Kainuun mummolaan aiotaan kuitenkin vielä alkukuusta suunnata. Sen jälkeen rauhoitutaan elämään päivä kerrallaan.

 

kes%C3%A4kuu.jpg

Lähipäiville tänne pohjoiseen luvataan vielä aika viileää -ihan ei kesältä tunnu mutta jospa ne kesäkelitkin sieltä vielä löytäisivät tiensä tänne!

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *