Vauvan nurkkaus ja makuuhuoneen muutos

Vauvalle on tehty jo valmiiksi oma nurkkaus makuuhuoneeseemme. Yllätyin miten hyvin tuonne mahtuikin! Toinen yöpöytä lähti varastoon ja sänky siirrettiin seinän viereen. Näin toiselle seinälle jäi hyvin tilaa pinnikselle ja lipastolle joka ajaa hoitotason virkaa ainakin toistaiseksi. Katsotaan miten hyvin tämä käytännössä toimii. Makkaria vastapäätä on wc joten siinä mielessä ajattelin hoitotason olevan kätevin tuossa. Kylppäriinkin olisi sitä voinut miettiä mutta kylpyhuoneen lavuaari on sellainen, ettei siinä pesut onnistu jos ei halua likavesiä päälleen.

 

makuuhuone.jpg

hoitotaso.jpg

vauvan%20nurkkaus.jpg

Pinnasänky on K:n aikainen Brion sänky ja lipasto siirettiin eteisestä makuuhuoneeseen. Mobile on myös K:n vanha. Ehkä tällä kertaa en mobilea olisi hommannutkaan jos sellaista ei olisi varastossa jo valmiiksi ollut.

 

pinnis.jpg

Majvillan lakanoihin ihastuin jo alkuraskaudesta ja pakko ne oli sitten hommata. Samalta merkiltä on tulossa vielä yksi juliste hoitotason päälle mutta se odottelee vielä postissa.

 

pinnas%C3%A4nky.jpg

K sai pienenä noita Pentikin pupuja joten halusin hommata uudelle tulokkaalle samanlaisen.

 

lamppu.jpg

Yövaloksi Little lovely companyn ihastuttava pilvi. Pilvet ovat olleet nyt selkeästi pop vauvan tarvikkeita hankittaessa.

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vauvan nurkkaus ja makuuhuoneen muutos” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *