Vauvan kotiutumisvaatteet

Aina yhtä ihanaa -miettiä mitä vastasyntyneelle mukaan sairaalaan kotiinlähtöä varten. Aina myös yhtä hankalaa -paljonko vaatetta pitää olla? K syntyi toukokuussa jolloin paksumpi puku oli itsestäänselvyys mutta entäs heinäkuussa? Suomen säästäkään kun ei voi mennä takuuseen. Ja sitten se koko? Koskaan ei voi varmuudella tietää minkäkokoinen vauva sieltä on tulossa. Päätin sitten pakata mukaan nämä:

 

kotiintulovaatteet.jpg

 

Bodyja on kaksi -toinen koossa 50 ja toinen 56. Katsotaan sitten kumpaan vauva mahtuu. Tuo ruskea tähtibody on muuten ostettu vuosia sitten K:n ollessa pieni ja  pienoisen vauvakuumeen velloessa. Sitten elämä muutti suuntaa ja sisarusta ei tullut. Oli aika liikuttavaa löytää vaate nyt laatikosta ja kaivaa se viimein käyttöön <3

 

kotiinl%C3%A4ht%C3%B6vaatteet%202.jpg

Lisäksi mukaan lähtevät housut (K:lla oli kotiinlähtiessä samanlaiset valkoisena), sukat, myssy ja tumput. Pakkaan mukaan myös raidallisen ohuen haalarin sekä kuvissa näkyvän peiton. On sitten vara puljata paljonko laitetaan päälle ihan sään mukaan.

 

vauvanvaatteet.jpg

 

vaatteet%20sairaalaakassi.jpg

 

Pia / Mansikkapaikasta Vasemmalle - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *