Ja kotikierros jatkukoon!

Olohuone

Asunnossamme on tupakeittiö tyyppinen ratkaisu. Tästä olen tykännyt tosi paljon -minusta keittiön ei tarvitse olla oma erillinen huoneensa vaan on mukavaa kun ruuan laitto ja seurustelu voi tapahtua samassa huoneessa. Keittiötä ja olohuoneen puolta rajaa iso ruokapöytä joka ostettiin aikoinaan häälahjarahoilla. Nykyään haaveilen valkoisesta pöydästä vaikka tuosta vanhasta kovasti tykkäänkin. 

kotimosaiikki3.jpg
Keittiö 

Keittiö päästiin myös rakennusvaiheessa  suunnittelemaan itse. Hyvä niin! Ehdottomat vaatimukset keittiölle olivat: sileät valkoiset ovet, ruskea työtaso, yksinkertaiset vetimet, välitilaan koristekivi ja rosteriset kodinkoneet.

kotimosaiikki6.jpg
Makuuhuone

Ja viimeisenä pääsemme makuuhuoneeseen. Alkuperäisissä piirrustuksissa makuuhuoneeseen oli suunniteltu komeron kokoinen "vaatehuone". Jätimme tämän pois ja tilalle jäi syvennys johon saimme lipaston sekä peilin. "Vaatehuone" korvattiin yhden pienemmän seinän levyisellä liukuovikaapistolla. 

kotimosaiikki7.jpg


Nyt onkin sitten koko koti kierretty. Kiva kun kävitte!