Välillä innostun kotikutoisista kauneudenhoitokikoista. Ruokakaapistaan löytää yllättävän paljon kauneudenhoitoon sopivia tuotteita. Lainailinkin vanhan blogin puolelta muutaman oman suosikkini.
Kahvinpurukuorinta


coffee_bean_single.jpg
Tunnettu kikka. Käytettyjä (huom!) kahvinpuruja sekoitetaan pieneen määrään vettä ja kuoritaan mössön avulla iho. Kofeiinin pitäisi auttaa myös selluliittiin mutta sen todenperäisyydestä en sano mitään. Tekee ihosta kuitenkin ihanan pehmeän! Huono puoli on se, että kylpyhuone on sotkussa tämän jälkeen ja viemäritkään eivät kovasti arvosta..Hunaja

How_to_bake_squash_with_honey.jpg


Saunahunajan osto on mielestäni rahanhaaskausta! Tavallinen hunaja nimittäin toimii aivan loistavasti. Hunajaa saunassa kasvonaamiona käytti jo isomummoni ja tämä myös toimii! Iho on pehmeä ja kosteutettu saunan jälkeen.Kaurahiutaleet

istockphoto_5832326-oat-bran.jpg


Luin joskus jostain naistenlehdestä tämän: Kaurahiutaleita puuvillapussiin, suljetaan ja tiputetaan kylpyveteen. Tällä saa myöskin ihanan pehmeän ihon. Harmi vain ettei meillä ole ammetta joten tätä ei pysty kotona tekemään.


Jogurttinaamiostrawberry.jpg


Mansikkaa, luonnonjogurttia ja hunajaa. Sekoitetaan 
ja annetaan vaikuttaa 10 minuuttia.

Muita hyviä vinkkejä vastaanotetaan!