Testasin tuossa pari päivää sitten pari tuotetta joista olen kuullut suositteluja. Ensimmäinen oli Freemanin mansikka/suklaanaamio. Eikä tuote pettänyt. Perushyvää Freeman laatua. Iho tuntui naamion jälkeen puhdistetulta muttei kuivalta. Ja se naamion tuoksu..ihana! Ja mikä mukavaa ei tuote kevennä kukkaroakaan paljoa.

IMG_4394.JPG


Toinen tuote oli Erittäin hieno suomalainen mustikkahoitoaine. Tätä kaverini kehui maasta taivaaseen joten päätin kokeilla ihan vain uteliaisuuttani. Yleensä käytän vain kampaamotuotteita mutta annoin tuotteelle mahdollisuuden. Ja ihan iloinen yllätys se olikin. Markettituotteeksi oikein kiva ja jätti hiukset sileäksi ja terveen tuntuisiksi. Parasta kyllä tässäkin tuotteessa oli tuoksu! Ihanan mustikkainen. Tätä voin kuvitella jatkossakin käyttäväni silloin tällöin.

IMG_4395.JPG


IMG_4393.JPG