Taannoin Seppälässä käydessäni mukaan tarttui halpiskosmettiikka. Molemmat yllättivät todella positiivisesti!

Jo aiemmin mainitsemani kynsilakka pysyi superhyvin. Saattaa johtua tietenkin lakan sisältämästä glitteristä -mutta sitä on tässä versiossa ainakin hyvin hillitysti. Lakkaus kesti miltei viikon täysin siistinä. Yleensä lakka kuin lakka kestää kynsissäni päivän tai kaksi. En voi siis muuta kun suositella ja ehkä hakea pari muuta väriä valikoimaani.


IMG_5196.JPGToinen uutuus oli Proffs merkkinen kuivashamppoo. Entinen Klippotek loppui enkä sitä mistään bongannut joten tämä pääsi testiin. Ja hyvä niin. Vaikka Klippotek:istä tykkäänkin on tämä mielestäni parempi. Nostatti hiusta huomattavasti paremmin ja tuoksu oli ehdottomasti raikkaampi. Tätä taidan käyttää jatkossakin. 

IMG_5190.JPG