Anttiksen joulukalenterista avautuu nyt viimeinen luukku. Viimeiseksi säästin pienen paljastuksen.

Ehkä joku onkin huomannut, ettei tämän uuden blogin puolella oli asukuvia suuremmin näkynyt. Ei siinä, että niitä päivittäin olisi vanhassakaan blogissa ollut. Syykin on aika yksinkertainen -halusin tähän asti piilotella tätä:

IMG_0241.JPG


Eli keväällä meistä on tulossa perhe! Elämä pyörii nyt kirjaimellisesti oman navan ympärillä ja se varmasti tulee näkymään jossain määrin myös blogissa. Raskausajan pukeutumista ajattelin josainmäärin myös blogiin tuoda. Nyt kun maha on jo mukavan pyöreä (eikä vain alkuraskauden järjetön turvotus) niin pukeutuminen on ollut mielestäni entistä mukavempaa -on ihana korostaa pyöristyvää vatsaa.

Mutta nyt suuren paljastukseni jälkeen toivottelen mukavaa joulun jatkoa ja katoan vanhempieni luokse viettämään joulupäivää.