Sain viimein toteutettua postauksen tyylistäni menneinä vuosina. Sääli, että itselläni ei suuremmin ole kuvia ajoista ennen vuotta 2002 ja tuoltakin ajalta vain muutama hassu kuva koneella. Kuvia katsellessa ei voi kyllä muuta sanoa kun voi ei! Kauhistus miltä sitä onkaan nuorempana näyttänyt. Tässäpä teillekkin hyvät naurut:2002
Täytin tuona vuonna 19-vuotta. Tätä  ennen minulla oli monen vuoden teinigoottivaihe. Tuolloin vielä kyseinen tyyli herätti hieman hämmennystä kotikaupungissani. Tämän jälkeen yhtäkkiä minuun iski "beige kausi" niinkuin ystäväni sitä nimittivät. Kai se oli joku äärireaktio edelliselle tyylilleni. Päällä pitkälti vain vaaleita sävyjä.

2002kopio.jpg
2003


Lakkiasiani varten vedin hiukset ensimmäistä kertaa lyhyeksi -ja muistan kyllä katuneeni sitä melko pian. Lakkiaispäivänä vaalea linja jatkui edelleen.

2003kopio.jpg

Ja sitten näköjään palattiinkin lähemmäs vanhaa tuttua tyyliä. Skottiruutuminari, henkselit ja korsettitoppi..oikeesti?! Tuo hame oli tyyliä vesiraja ja muistan käyttäneeni sitä baarissa ja juhlissa jatkuvasti. Yh!

2003kopiotif.jpg
2004 

Kesällä Tuska festareilla.  Viiltotoppi josta vilkkuu maha ja rintsikat -huh huh! 

20043kopiotif.jpg2005

Yliopisto-opiskelun alkuaikoja. Hiukset värjäsin punertaviksi ja pukeutumisessa oli joku vihreä kausi menossa. Entäs sitten nuo irtohihat vai mitkälie? Keväällä vielä vedin puolipäätä shokkipunaisella raidoituksella. Huomaa myös toisen kuvan taustalla näkyvä kirsikan värinen lastulevyhirvitys. 

20051kopio.png

20052kopiotif.jpg


20053kopio.jpg 


2006

Miksi nuo paidat olivat tuohon aikaan tuollaisia minimittaisia? Tai olisiko tuon päällä olevan
kauluspaidan voinut vaikka napittaa kokonaan kiinni? 

20061kopio.jpg

Loppuvuodesta alkaa tyyli jo siistiytymään mutta hei mitä nuo violetit irtoletit ovat?!

20063.jpg2007 

Alan jo näyttämään enemmän itseltäni. Hiuksiin alkaa ilmestyä vaaleaa raitaa. Tästä alkoikin ensimmäinen vaalennusprojekti. Tuo vaalea takki löytyy edelleen kaapista ja pääsee varmasti vielä käyttöön -harvinaista sinänsä, että joku vaate on minulla noin kauan käytössä.

20073kopio.jpg


2008

Viimeiset kuvat ovatkin vuodelta 2008. Seuraavana vuonna aloinkin jo pitämään blogia ja sen ajan vaatetusta on nähtävillä vanhassa blogissani.


20084kopio.jpg


20085kopio.jpgHuh huh! Ainakin kunnon naurut tästä katsauksesta sai!