Kuinka moni kaipaa arkeensa enemmän hemmottelua nostaa käden ylös! Heh..uskoisin, että tässä kohtaa nousisi useampikin käsi. Yleensähän sitä pärskii arkea menemään ja unohtaa aina välillä, että itseäänkin on hyvä hemmotella jo ihan oman jaksamisen takia. Näin tammikuussa odotellaan innolla kevättä mutta ihan tosissaanhan ainakin täällä pohjoisessa päivä on vielä surullisen lyhyt vaikkakin pitenemään päin. Joulun ja ihanien lomien muistokin kaihertaa vielä pienesti mieltä. Nyt kaivataan piristystä, että selvitään kevääseen! Minä päätin haastaa itseni hemmotteluviikkoon. Eli tästä päivästä eteenpäin viikonajan mietin joka päivälle jonkun pienen jutun jolla hemmotella itseään ja piristää päivää. Mitään suuren suurta sen ei tarvitse olla mutta jotain kivaa arjen keskelle. Voisin myös haastaa lukijani -nyt kaikki pitämään huolta omasta hyvinvoinnista!

hemmottelumosaiikki.jpg