Niin meni loppiainenkin hieman haikeilla mielin. Varmaan koskaan ei joulukauden päättyminen ole aiheuttanut niin paljoa huokauksia. Yleensä olen jo innolla tarttumassa uusiin haasteisiin mutta nyt koin haikeutta kerätessäni joulukoristeita pois. Ulkovalot jätettiin vielä sekä muutama valosarja sisälle. Sisällä saavat olla vielä hetken ja ulkona varmaan pitkälti talveen.

IMG_1285.JPG
Mystinen kuva. Käännän tai väännän sitä ihan miten päin vain niin joka kertaa bloggeriin ladatessa se on väärinpäin....
 

IMG_1287.JPG
Muutamat neulaset..imuroinninkin jälkeen niitä on silti jokapaikassa!

Onneksi eilistä piristivät oriflame kutsut ja tyttöjen seura sekä loppuillasta illallinen kynttilänvalossa. Tuo on meidän perjantairituaalimme perinteisesti mutta viime aikoina se on usein jäänyt. Loppiainen oli ihan hyvä sauma illallistaa kahdestaan.

img1290a.jpg


IMG_1291.JPG

Jospa se tästä taas iloksi muuttuisi. Onneksi tiedossa on kiva viikonloppu!