Itse en henkilökohtaisesti lämpene suuremmin iloisen värikkäille lastenhuoneen tekstiileille ja leluille. Kaikessa sisustamisessa suosin pitkälti vaaleita luonnonläheisiä sävyjä. Näitä voi sitten piristää värikkäimmillä yksityiskohdilla. Omassa sisustuksessa nuo värit ovat vaaleanpunainen, pinkki, vaaleansininen ja turkoosi. Muita värejä en oikein tunne omakseni. Onneksi lastentarvikepuoleltakin löytyy omaa silmää miellyttävä sarja nimittäin Mamas & Papas. Ihania vaaleita sävyjä ja söpöjä yksityiskohtia!



barnaby.jpg


Mamas-Papas-wheeled-storage-basket.jpg



Papas_Barnaby_Button_Curtain_Tie_Backs.j

Mamas-Papas-Once-Upon-A-Time-mobile.jpg


756088700?$pdLarge$


bedtime%20hugs.jpg


756000400?$pdLarge$


ouat.jpg


Mamas_and_Papas_Barnaby_Button_Cot_Bumpe



mpbrandimage_1668_large.jpg