2-Birthday-Cake-Main.jpg


Tänään tulee päivälleen kaksi vuotta siitä kun aloitin mansikkapaikastavasemmalle blogin pidon. Tottahan olin aloittanut samaisen blogin jo kerran mutta sen tarina jäi noin kahden postauksen mittaiseksi eikä se koskaan tainnut ehtiä olla julkinen. Varsinainen julkinen blogi alkoi siis 19.3.2009. Tuota vanhaa blogia voi vielä ainakin toistaiseksi lukea täältä. Hurjasti on tapahtunut kahden vuoden aikana ja blogi on muuttunut kirjoittajansa mukana noiden vuosien aikana. Kahdessa vuodessa on myös ehtinyt tutustua moneen ihanaan ihmiseen täällä blogimaailmassa. Tästä on tullut rakas harrastus jonka lopettamista en osaa edes ajatella! 

Vaikka blogissani on ihan vasta arvontaa niin aion vielä synttäreiden kunniaksi järjestää uuden -nyt teitä lukijoita siis hemmotellaan urakalla :) Arvonta ilmestynee tänään tai huomenna joten tarkkailkaahan tilannetta ja osallistukaa!