En kuulu siihen porukkaan jota muiden käytetyt vaatteet inhottaisivat. Suosin kierrätystä niin vaatteiden kun kun muidenkin tavaroiden suhteen. Oma vaatekaappi uusiutuu melko usein ja hyväkuntoiset vaatteet päätyvät usein huutonettiin, kirpparille tai tutuille. Lisäksi vierailen säännöllisesti kirpputoreilla ja selailen huutonetistä tarvitsemiani juttuja. Miksipä kaikki pitäisi ostaa uutena? Lastenvaatteita on tullut nyt myös paljon ostettua käytettynä -ne kun ovat käytössä niin vähän aikaa, että monien satojen eurojen upottaminen niihin tuntuisi hassulta. Tietenkin vaatteen pitää olla hyväkuntoinen ja näköinen. 

IMG_2441.JPG

Eilen suuntasinkin taas kirpputorikierrokselle ja käväisin Oulun paljekirppiksellä sekä lastentarvikekirppiksellä. Mukaan tarttui aikamoinen läjä tavaraa. Ennimmäkseen vauvanvaatteita mutta myös todella hyväkuntoisia mammavaatteita. Näitä kaivattiinkin sillä kasvava vatsa alkaa kaivata entistä enemmän tilaa mutta uusien mammavaatteiden hankinta tässä vaiheessa raskautta tuntuu rahanhaaskaukselta.

IMG_2446.JPG


Kovin oli sinistä tuo valikoimani. Tämä päti myös omiin vaatteisiini. Kummasti tuohon vaaleansiniseen on nyt hurahtanut.

IMG_2449.JPG