Kurkistetaanpa eteiseen..tai no ennmminkin pitäisi kai sanoa tuulikaappiin. Ollaan ruvettu tyhjentämään nykyistä vierashuonetta eli tulevaa lastenhuonetta ylimääräisistä huonekaluista. Anoppilaan lähti säilytykseen mm. miehen tekemä kirjoituspöytä joka seisoi vierashuoneessa täysin turhana romunkerääjänä. Seuraavaksi rupesin miettimään sijoituspaikkaa vierashuonekuvissakin näkyvälle pienelle pöydälle. Tuo pöytähän on muuten alunperin kampauspöytä ja siihen kuuluu iso peiliosa jonka onneksi saa irti joten pöydälle lötyy muutakin käyttöä. Hieman haikein mielin olin viemässä pöytää jo varastoon kun päätin kokeilla mahtuisiko se eteiseen. Sinne kun olen kaivannut lisää laskutilaa. Ongelmana eteisessä on tuo sähkökaappi -oletin ettei sen alle mitään mahdu. Mutta kappas vain oli pöytä kuin tehty tuohon alle! Näin mennään siis ainakin toistaiseksi.


IMG_2436.JPG


IMG_2431.JPG


IMG_2432.JPG


IMG_2434.JPG
Pöydälle sai nyt sijoitettua korin jonne avaimet ym. ylimääräiset romppeet saa nakattua eivätkä pyöri missä sattuu.


IMG_2433.JPG


IMG_2440.JPG


IMG_2438.JPG

Toisella seinustalla vanha tuttu kenkäkaappi joka hankittiin tätä asuntoa varten.