Näpyttelin tuossa eilen  tilauksen Jotexille. Tilaukseen lähtivät verhot olohuoneeseen -yli vuosihan tässä on ilman verhoja jo oltukin! Ensinhän päätin ettei olohuoneeseen verhoja tule. Mielessäni näin pitkät verhot jotka ruttaantuvat sohvan taakse. Vuosi tosiaan verhottomuutta kesti kunnes totesin, että haluan olohuoneeseen vaaleat rullakappaverhot. Viimein nämä raidalliset versiot valikoituivat meidän verhoiksi:

verhot1.jpg

Lisäksi olen kaipaillut tuulikaappiin mattoa. Tähtikuvio miellyttää silmää mutta sopivaa ei ole sattunut kohdalle. Askossa myytiin tähtikuvioista kynnysmattoa mutta se ei oikein sopinut sisäkäyttöön materiaalinsa puolesta -sääli. Jotexilta löytyi sitten muutamassa eri sävyssä tähtimattoa. En oikein osannut päättää kahden värin väliltä joten tilasin molemmat. Kahden euron hintaan noita nyt kehtaa tilatakkin!

83-2243.jpg


83-2244.jpg