Hidasta hommaa oli äitiyspakkauksen minulle saapuminen mutta viimein se on täällä! Jänskätti, että ehtiikö muksu syntyä ennen paketin saapumista. Hain paketin eilen postista ja voi sitä tunnetta kun pääsee ensimmäisen kerran tutkimaan sen sisältöä. 


IMG_2820.JPG

Moni on haukkunut tätä vuoden 2010 pakkausta liian hailakan väriseksi. Itse tykkäsin tosi paljon juuri tuollaisista sävyistä -ruskeaa, harmaata ja valkoista. Ja oli joukossa muutama väriläiskäkin. Mieskin totesi heti, että ihan meidän värisiä! Kuvat tuotteista olin kyllä nähnyt Kelan sivuilta mutta luonnossa olivat paljon kivempia.

IMG_2818.JPG

Muutenkin minusta on hassua, että äitiyspakkauksesta aina nuristaan. Milloin värit eivät miellytä milloin sisältöön halutaan muutoksia. Omasta mielestäni on uskomattoman hienoa, että tämmöinen systeemi on olemassa. Aivan valtava kasa hyvää käyttötavaraa täysin ilmaiseksi. Monessa perheessä tämä tulee varmasti todella kovaan tarpeeseen.

IMG_2821.JPG

IMG_2822.JPG


IMG_2823.JPG

IMG_2824.JPG

IMG_2828.JPG