Joensuulaiset hoi! Niin ja tottakai muutkin :) Tutustuin tässä taannoin Hanhi Desingn merkkiseen Joensuulaisyritykseen. Suomalaista käsityötä tukee mielellään ja Joensuulaista varsinkin. Niinpä selailin Hanhen valikoimaa mielenkiinnolla. Kuvat ovat Hanhen sivuilta. Hauskoja printtejä löysinkin joista muutama nousi suosikeikseni.

tuotteet.jpg

kartta.jpg

firma_iisalmi.jpg

Firma sarjan karttakuosi miellyti silmääni. Varsinkin nuo vaaleat, vihreät ja ruskeat sävyt. 

tikkatirehtoori.jpg

sirkushevonen.jpg

tuote_2.jpg


Circus sarjan Tikkatirehtööri sekä Sirkushevonen nostivat hymyn huulille. Varsinkin lastentuotteisiin nämä kuosit sopivat.

Kyseinen yritys löytyy Joensuun Penttilästä ja Joensuussa tuotteita myyvät Taito Shop ja Kauppaneuvoksen puoti. Myös Oulusta tuotteita saa Non Boutique:sta.  Hanhi seikkailee näköjään myös blogimaailmassa eli täällä.

IMG_6845.JPG

Hirviverhot kelpuuttaisin kotiinkin.

IMG_6848.JPG

Vaaleita sävyjä