Taisivat nuo aimman postauksen herkkukuvat tehdä tehtävänsä sillä minulle iski kova into leipoa viikonloppuna. Päätin kokeilla karppi mutakakkua jonka reseptin löysin siskon blogista. Matkin siskoa myös siinä, etten tehnytkään ihan perinteistä kakkua vaan jaoin taikinan pienempiin annoksiin -eipähän tule koko kakkua kerralla hotkaistua! Puolitin myös taikinan jottei talo ihan hukkuisi noihin minikakkuihin!


IMG_2610.JPG

IMG_2607.JPG


200g tummaa suklaata (esim. Marabou Premium 86%)
200g voita
5 kananmunaa
1-2dl makeutusjauhetta 
1rkl soija-/mantelijauhoa

Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää voi joukkoon ja anna sulaa. Vatkaa joukkoon munat yksi kerrallaan, niin että massasta tulee kuohkea mousse. Lisää joukkoon makeutusaine ja jauho. Paista 200 asteessa 10-15 minuuttia, niin että pinta kypsyy, mutta sisus on vielä löysä ja hytisee, kun sitä tökkää.


IMG_2609.JPG