Reilun vuoden olemme ehtineet asua tässä asunnossa ja tottakai moni juttu on ehtinyt muuttumaan sinä aikana. Eniten muutoksia on kokenut kuitenkin vierashuone/lastenhuone. Siellä sisustus on muuttunut fiiliksen myötä monta kertaa. Ensialkuun huone toimi suoraansanottuna varastona. Sinne ympättiin kaikki ylimääräinen tavara muutossa ja sinne se jäi. Vasta kesällä sain inspiraation ja aloin tyhjennellä ja sisustaa huonetta.

kotimosaiikki1.jpg

Myöhemmin sisustuskärpänen puri taas ja päätin, että hyökkään vierashuoneen kimppuun kun vielä voin (tiedossa oli jo tuolloin muutos lastenhuoneeksi jossainvaiheessa). Mitään en huoneeseen ruvennut hankkimaan vaan koko sisustus toteutettiin kaapista jo löytyvillä jutuilla.

kotimosaiikki8.jpg

Ja lopulta tuli aika muuttaa huone siihen tarkoitukseen kun se alunperin oli suunniteltukkin -lastenhuoneeksi. 

lastenhuone.jpg