IMG_3293.JPG

IMG_3287.JPG


Sairaalakassi alkaa olla jo pitkälti pakattuna. Juniori on jo pari kertaa säikytellyt ja näiden tapausten seurauksena kassia rupesin pakkaamaan. Parempi olla valmiina sitten kun lähtö tulee. Jotain pikkujuttuja puuttuu ja lisäksi mietin olenko unohtanut jotain? Etsiskelin netistä listoja mitä sairaalakassiin olisi hyvä pakata. Jotakuinkin tälläiset listat ovat tavallisimpia:


-Neuvolakortti 
-Kamera +laturi
-Kännykkä + laturi
Hammasharja + tahna
-Deodorantti
-Shampoo ja hoitoaine
-Huulirasva
-Hiusharja
-Kosteusvoide
-Lukemista
-Evästä
-Imetysliivit
-Omat sukat ja sisätossut
-Liivinsuojuksia+siteitä
-Vaihtovaatteet kotiutumista varten
-Rahaa 

Aika hyvä lista jo tuossa mielestäni. Omaan listaani kuuluu myös mp3-soitin. Vauvan kotiutumisvaatteet mies saa tuoda tullessaan -en näe mitään syytä miksi ne pitäisi tuoda mukana jo synnyttämään lähtiessä. Omat tohvelit olivat minulle yllätys. En olisi osannut niitä mukaan pakata jos en olisi saanut valmennuksesta sellaita ohjeistusta, että ne pitäisi ottaa mukaan. 

IMG_3289.JPG

IMG_3292.JPG


Ne joille tämä on tuttua huttua: puuttuuko teistä listasta jotain tai onko siinä jotain täysin turhaa?