IMG_3352.JPG


Yksi ihan parhaista jutuista äitiyslomalla on ollut se, että pääsin viimeinkin raivaamaan työhuoneen kaikista työmatskuista. Teen töitä myös kotona joten paperia, muistilistoja ym. on yleensä koko huone täynnä. Viikolla se yleensä onkin aikamoinen kaaos ja vieraiden tullessa mielummin suljen oven. Viikonloppuisin huone saadaan jonkinlaiseen kuntoon mutta pöydät notkuvat silti paperipinoja ja muuta epämääräistä työkamaa. 

IMG_3311.JPG

Eilen vietin sitten useamman tunnin huonetta raivoten. Hirveä pino paperia hävisi mappejen uumeniin -näitä ei vähään aikaan tarvittakkaan!

IMG_3322.JPG

Lisäksi paljon roinaa meni roskiin ja paperia uuniin -varsinainen nuotio siitä syntyikin!

IMG_3320.JPG

Nyt huone näyttää pitkästä aikaa siltä miltä pitääkin -ihanaa!

IMG_3354.JPG

IMG_3319.JPG

IMG_3318.JPG