Lähdimme ostamaan pojalle leikkimattoa nyt kun lelut ovat alkaneet pikkuhiljaa kiinnostamaan. Mobilea on kiva katsella ja neuvolasta saatu hymynaama kirvoittaa hurmaavat hymyt ja jokeltelut. Tarkoituksena oli alunperin ostaa täälläkin ihastelemani Mamas&Papas merkkinen ihanuus. Kuva matosta löytyy esim täältä. Tuo mattohan on aivan ihana mutta liikkeessä jäin sitten ihan tosissani miettimään olenko ostamassa mattoa äitiä vai poikaa varten? Tottahan vauvaa kiinnostavat värit eivätkä välttämättä kodin sisustukseen sopivat luonnonläheiset sävyt. Niinpä sitten mukaan tarttuikin jotain ihan muuta. Pingu matto oli myöskin syötävän suloinen ja sen värimaailma miellytti minuakin (monet noista matoista kun ovat melko räikeitä) mutta siitä kuitenkin löytyy sitä väriä! Yksityiskohdat kuten ongella istuvat pingviinit olivat myös iso plussa. 

IMG_4681.JPG

IMG_4686.JPG

IMG_4685.JPG

IMG_4679.JPG

IMG_4665.JPG

Ja voi miten mielissään poika olikaan leikkimatosta! Äiti on tyytyväinen hankitaan.