Katsaus menneen talven pukeutumiseen.

raskaus2.jpg


raskaus1.jpg
Minulle raskausaikana tärkeintä pukeutumisessa oli mukavuus ja turvallisuus. Mikään ei saanut kiristää eikä puristaa ja kenkien piti olla matalat. Ison mahan kanssa korot tuntuivat epämukavilta ja talviseen aikaan en halunnut ottaa sitä riskiä, että olisin kaatunut. Taisikin olla ensimmäinen talvi kun en pyllähtänyt kertakaan! Pitkälle loppuraskauteen käytin joitain vaatekaapista jo ennestään löytyneitä vaatteita. Halvan trikoopaidan venyminen ei suuresti haitannut ja monet tunikat mahtuivat pitkään päälle. Hankintojakin tein monesti sen mukaan, että vaatteita voi käyttää vielä raskauden jälkeen -tai ainakin soveltuvat imetysvaatteksi. Osa näistä hankinnoista onkin jäänyt kaappiin, osa odottaa josko joskus vielä kokisin raskauden.