Nyt ei ole luvassa mitään kovinkaan hohdokkaita sisustuskuvia vaan ihan vauvan ehdoilla toimivaa kotia.

Minulta on blogissa kysytty onko K:n huoneessa hoitopöytää -ei ole. Kun ostimme asuntomme oli se vielä rakennusvaiheessa. Kylpyhuoneesta löytyivät vain valkoiset kaakelit (joiden kaveriksi sitten halusimme vielä ruskeaa ja näin ollen teetimme vähän lisähommia) eikä kalusteita vielä lainkaan. Yhdelle seinälle oli tarkoitus tulla pyykkikaappi sekä pesutorni. Teimme kuitenkin muutoksia suunnitelmiin ja rakentajien ihmetykseksi tuo pyykkikeidas vaihtui tasoon jonka alle pesukone ja pyykkikori mahtuvat. Tason ideana oli ennenkaikkea toimia joskus tulevaisuudessa hoitotasona. Niinpä "hoitopöytämme" sijaitsee kylpyhuoneessa jossa se on lähellä vesipistettä -onkin muuten osoittautunut ihan pakolliseksi asiaksi! Tältä tuo K:n nurkkaus näyttää.

taso.jpg