Kovin suuresti en ole pojalle päässyt vielä vaatteita shoppailemaan. Raskausaikana tuli ostettua jotain sillointällöin. Lisäksi tuli äitiyspakkaus runsaine vaatemäärineen ja sitten tietenkin ne lahjat! Lahjavaatetta poika on saanut läjäpäin. Vaatetta tuli senverran reippaasti, että jopa joitain (lähinnä äp:n) vaatteita jäi edellisestä koosta käyttämättä. Kovin on siis ollut lahjottu tuo meidän pieni mies! Oikeastaan vasta nyt alkaa olla tarve tehdä hankintoja enemmänkin -seuraavaa kokoa siis kunhan siihen siirrytään. Lisäksi pitäisi ruveta tosissaan pohtimaan syys ja talvivaatetta. Pakko sanoa, että se ensialkuun tuntui aikamoiselta rakettitieteeltä näin ensimmäistä kertaa äidiksi tulleesta! Keräsinkin joitain kivoja juttuja kollaaseiksi innottamaan syysvaatehankintoja.Esprit

blogi3.jpg


Polar o pyret

blogi2.jpg

Cupcake

Kuvakaappaukset9.jpg