Aloitimme K:n kanssa viikonlopun suuntaamalla ostoksille. Yleensä K:n kanssa kiertely onnistuu melko helposti -niin tänäänkin. Äidin shoppailut jotenkin kummasti rajoittuivat kyllä melko hyvin lastenvaateosastoille. Löysin muutaman kivan jutun K:lle joka kaipaa taas(!) uusia isompia vaatteita. Nyt vaatteet ovat pitkälti kokoa 74 tai 80. Kai tuo kasvu joskus laantuu...

IMG_6248.JPG

IMG_6249.JPG

IMG_6250.JPG

Kiva kun löytyi välillä noita..noh..enemmän paitaa muistuttavia bodyja. Paitaa en tykkää tuon ikäiselle vielä pukea -rullautuvat vain kainaloon ja poikaa hengaa sitten maha paljaana. Farkut olivat pehmyttä materiaalia ja vyötäröllä joustava resori. Muunlaisia en olisi huolinutkaan -mukavuus on kuitenkin se ykkösjuttu lastenvaatteissa. Vaikka pakko myöntää, että nykyään se on myös ykkösjuttu omissakin vaatteissa. Päivä on pilalla jo aamusta jos vaatteet puristavat ja ovat epämukavat.

Nyt sitten siivoilemaan ja miettimään mitähän sitä kokkailisi viikonlopun kunniaksi. Kivaa viikonloppua!