Monta vuotta suoraansanottuna vihasin sinistä. Minulla oli traumat 2000-luvun alulta kun opiskelijakämpässä sinistä riitti loputtomiin vaikkei siitä kovin ihastunut ollutkaan. Kaapissakin komeili kokonainen sarja sinistä arabian 24h astiastoa..Ja iso kasa sinisiä Iittalan vernoja..ynnä muuta ihanaa sinistä lasia. Yh! Jotenkin tuntuu että esim. juuri noissa astioissa värivaihtoehdot olivat aika vähissä ja sininen oli se "ei niin kiva mutta kai se menettelee". Monesti tuli sukulaisilta sinistä tavaraa ja sitä säesti lause "kun te niin tykkäätte tuosta sinisestä..." Jep. 

IMG_6049.JPG

Siksi onkin vähän koomista, että sininen on alkanut vallata alaa kotonamme. En edelleenkään ole tummansinisen suurin fani mutta tuollaisessa merihenkisessä sisustuksessa ja oikeisiin väreihin yhdistettyinä näyttää kivalta ja raikkaalta.

IMG_6051.JPG

Vaaleansininen on sitten ihan oma lukunsa. Siihen olen tällä hetkellä täysin hurahtanut! Tämä tapahtui varmaan raskausaikana pojalle vaatteita hankkiessa ja huonetta laittaessa. Vaaleansininen yhdistettynä vielä ruskeaan on aivan vastustamaton yhdistelmä!

IMG_6053.JPG

Niin kai se on, että ailahtelevainen on naisen mieli..hih...

IMG_6054.JPG