Yleensä blogini pyörii melko kevyissä aiheissa mutta tänään halusin tuoda tämän linkin: Koiranruokaa vauvalle? Tuo ohjelma herätti paljon ajatuksia ja päälimmäinen ajatus mikä jäi mieleen on suru siitä, että lapsemme elävät ensimmäiset elinvuotensa säilykkeillä. Kuulostaa aika kurjalta kun sitä noin miettii.

IMG_6100.JPG

Meillä pyritään tekemään soseet pitkälti itse. Kuitenkin joitain soseita kuten maissin ja luumun ostan hyvällä omallatunnolla (tai ainakin siihen asti kun näin tuon ohjelman..heh..) valmiina. Lisäksi olen miettinyt, että poikaa olisi hyvä totuuttaa myös valmiisiin sillä reissussa ym. purkkiruokiin on helpompi turvautua -ainakin siinä vaiheessa kun lihat tulevat kuvioon. Ajattelen, että koska en itsekkään välitä syödä valmisruokia niin miksi sitten lapsenikaan niitä suurissa määrin söisi. Tämä nyt siis on meidän perheelle sopiva tapa toimia eikä tarkoitukseni ole leimata valmisruokia syöttäviä -jokainen perhe tavallaan. 

Mitä ajatuksia ohjelma lukijoissa herätti? Turhaa hysteriaa vai täyttä asiaa?