Mukavaa perjantaita kaikille! Anttiksen viikonloppusuunnitelmiin kuluu pieni arjesta irrottautuminen kampaajalla. On se jo aikakin kun viime kerrasta on kolme kuukautta -arvata saattaa miltä lyhyt hius näyttää noin pitkällä leikkausvälillä. Vieläkään en ole päättänyt pysyttelenkö samalla linjalla kuin ennen vain kokeillaanko jotain uutta. Ehkäpä luotan taas kampaajani mielipiteeseen kuten aina. Kunnon kampaaja on kyllä kullan arvoinen. 


viik.jpg


Viikonloppuna suunnataan myös naapuriin kahden pienen prinsessan syntymäpäiville. Tänään olisikin ohjelmassa miettiä lahjaa näille tylleröille. Lahjan ostaminen on aina yhtä hankalaa! Lisäksi täytynee taas naputella gradua kun siihen on tilaisuus. Viikolla en ikinä ehdi pojan kanssa opiskeluja miettimään sillä gradun työstämiseen tarvitsee ehdottomasti useamman tunnin yhtäjaksoista työskentelyaikaa. Viikonloppuisin on helpompaa kun mies on kotona. Isä ja poikakin saavat vähän yhteistä aikaa ilman, että äiti on kokoajan hästäämässä.

Semmoinen viikonloppu luvassa täällä. Mitäs suunnitelmia muilla on?