newborn-baby-clothes.jpg

Selailin tuossa nettikauppojen lastevaatevalintaa ja tajusin, että vauvanvaatteethan loppuvat monella merkillä jo kokoon 86. K ei ole vielä viittä kuukauttakaan mutta bodyistä iso osa on jo kokoa 80. Äitinsä lyhyet kintut on poika kuitenkin perinyt ja housuissa mennään kokoa pienemmissä. Pituuskasvu alkaa varmasti pikkuhiljaa tasoitttumaan ja tuolla nykyisellä koolla pärjätään varmaan tällä kertaa pidempään kuin kuukausi mutta kuitenkin -seuraavaksi on luvassa tuo koko 86. Entäs sitten? En uskokkaan, että sillä koolla esim. vuosikkaaksi asti pärjättäisiin. Body olisi kuitenkin vielä konttaavalle ja kävelyä harjoittelevallekkin ihan ehdoton asu -paidat kun nousevat helposti korviin ja maha loistaa paljaana. Mistä siis löytyisi vielä ihan rehellisiä vauvanvaatteita isommassa koossa? Varsinkin noita bodyja kaipailisin tuolle hujopille. Nyt ottaisin mielellään vastaan vinkkejä ja linkkejä ostopaikkoihin.